Λιπαντικά
Μπαταρίες
Ανταλλακτικά
Ηλεκτρολογικό Υλικό
Φανοποιεία
Χημικά
Αξεσουάρ
Προϊόντα

Σχετικα με εμας

Στο κατάστημα μας θα βρείτε αναλυτικότερα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς :

  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φορτηγών, μηχανημάτων και βιομηχανίας
  • Φανοποιεία αυτοκινήτων και φορτηγών.
  • Λιπαντικά υψηλών επιδόσεων για όλων των ειδών τους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ από τον πιο μικρό μέχρι τον μεγαλύτερο όπως και για βιομηχανικές χρήσεις .
  • Χημικά που καλύπτουν τις ανάγκες συντήρησης και περιποιήσεις του αυτοκίνητου και του φορτηγού σας.
  • Αξεσουάρ επώνυμων εταιριών που μπορούν να καλύψουν κάθε είδους ανάγκη σας σχετικά με τον πρόσθετο εξοπλισμό του αυτοκινήτου και του φορτηγού σας.

Φιλοσοφία & Στόχος της Κύκλων

Η εταιρία ΚΥΚΛΩΝ δραστηριοποιείται στο νησί της Κέρκυρας για περισσότερα από 20 χρόνια έχοντας ως κύρια δραστηριότητα την εμπορία κορυφαίων εταιριών επάνω στους τομείς των Ανταλλακτικών και Λιπαντικών (αυτοκινήτων, φορτηγών, μηχανημάτων) και Αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Ιδρύθηκε από την Σπύρο Παγιάτη με κύριο στόχο του την προώθηση στην αγορά ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς μεταφέροντας από το 2015 την σκυτάλη στον γιο του Νικόλαο Παγιάτη συνεχίζοντας και εκείνος την επιτυχημένη πορεία εφαρμόζοντας με την σειρά του τις ίδιες σταθερές αξίες.

 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον απλό καταναλωτή αλλά και στον επαγγελματία ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε κάθε τους ανάγκη με γνώμονα την άριστη, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση.

Εθνικής Πελέκα 2ο χλμ.
Μάμαλη, Αλεπού  
Κέρκυρα  T.K. 49100

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτ. – Παρ.: 08:30-20:00
Σάββατο: 08:30-15:00
Κυριακη: Κλειστά